Elérhetőségek | Tanáraink | Tanulóink | Írjon nekünk
OM azonosító: 203045/002
Központi telefonszám: +36 (42) 508 870
Központi e-mail cím: banki@bankidonat.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a bankidonat.hu portál valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha külön nyilatkozatot nem tesz annak vonatkozásában.

A bankidonat.hu portálon található tartalom a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium (a továbbiakban: Intézmény) szellemi tulajdona (kivéve a külső hivatkozások tartalmai, ezeknek minden esetben feltüntetjük származását).

Az Intézmény fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Az Intézmény vezetőjének előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit –kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A bankidonat.hu portál teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Intézmény vezetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül a portál tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is (Kivételt képeznek azok az oldalak, ahol mi magunk lehetőséget adunk Facebook-os megosztásra, elküldésre).

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Intézmény követelheti a jogsértés abbahagyását és az ebből eredő kár megtérítését.

A bankidonat.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Copyright © iskola.bankidonat.hu. Minden jog fenntartva.