Elérhetőségek | Tanáraink | Tanulóink | Írjon nekünk
OM azonosító: 203045/002
Központi telefonszám: +36 (42) 508 870
Központi e-mail cím: banki@bankidonat.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem

A bankidonat.hu portál a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium (továbbiakban: Intézmény) tulajdona. A portál használata során megadott adatokat a portálon található szolgáltatások használata céljából kezeljük. Ön önkéntes, kötelezettségektől mentes felhasználó, ezáltal hozzájárul adatai kezeléséhez.

Az Ön által megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeljük, azokat az Ön előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személy részére nem tesszük hozzáférhetővé (pl.: Kapcsolat->Írjon nekünk (Kapcsolat űrlap) oldalon megadott adatok). Az Intézmény -mint adatkezelő- adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Ön a honlapot ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlapot regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban látogatóink részére korlátozott (pl. regisztrált felhasználóink (pedagógusaink) részére bővebb, rájuk vonatkozó információk is vannak a honlapunkon).

Az Ön számítógépének internet címét (IP-cím) - az Ön személyazonosságához nem kapcsolható módon - rendszerünk naplózza, hogy ezen statisztikai adatok elemzése alapján a Intézmény megismerje, hogy mely szolgáltatása iránt érdeklődnek.

Felelősség korlátozása

Intézmény a honlapon található tartalomért a felelősségét az alábbiak szerint korlátozza.

Az Intézmény a bankidonat.hu portál adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében mindent tőle telhetőt elkövet és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el. Az Intézmény semmilyen felelősséget nem vállal a portál ingyenes tartalmának megbízhatóságáért, teljességéért, helyességéért, bárminemű felhasználásával összefüggésben esetegesen bekövetkező károkért.

Az Intézmény által üzemeltetett bankidonat.hu portál az Intézményen kívül álló személyek által üzemeltetett oldalakra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért a Intézmény kizárja felelősségét.

Copyright © iskola.bankidonat.hu. Minden jog fenntartva.