Elérhetőségek | Tanáraink | Tanulóink | Írjon nekünk
OM azonosító: 203045/002
Központi telefonszám: +36 (42) 508 870
Központi e-mail cím: banki@bankidonat.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Természetvédelmi vetélkedő

Három fordulós természetvédelmi vetélkedő ért véget 2012.03.21.-én a kollégiumban.

2012.03.21. napján megrendezésre került a három fordulós természetvédelmi verseny feladatainak utolsó felvonása, ahol a kollégiumi csoportok szellemi vetélkedőn mérhették össze tudásukat. A rendezvénysorozat első két részében a diákoknak kvíztesztet kellett kitölteni, majd PowerPoint segítségével Magyarország egyik nemzeti parkját mutatták be. 

A legutóbb megrendezett vetélkedőn a csoportok azt a feladatot kapták, hogy hulladékból állítsanak össze valamit. Valamilyen érdekes, vagy hasznos tárgyat. A verseny nagyon jó hangulatban telt. Minden csapat kapott egy laptopot, melyek a diákok segítségére volt a feladat megoldásaiban. A vetélkedő első három helyezettje kapott jutalmat.

Dienes tanár úr csoportja végzett az első helyen, Suller Illés tanár úr csoportja lett a második, és az előkelő harmadik helyet Kovács Edit tanárnő leánycsapata szerezte meg.

Reméljük, hogy a jövőben sok ilyen vetélkedőn vehetünk még részt.

Farkas Dániel 11.e

A vetélkedővel kapcsolatos képeket megtekintheted a kollégiumi képtárban a következő helyen (elég a linkre kattintanod): GALÉRIA->KÉPTÁR->KOLLÉGIUMI KÉPEK->2011-2012->TERMÉSZETVÉDELMI VETÉLKEDŐ

Copyright © iskola.bankidonat.hu. Minden jog fenntartva.