Elérhetőségek | Tanáraink | Tanulóink | Írjon nekünk
OM azonosító: 203045/002
Központi telefonszám: +36 (42) 508 870
Központi e-mail cím: banki@bankidonat.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyír-Diák Gála

Gálaműsorral zárták az idén tizenegyedik alkalommal megrendezett Nyír-Diák Napokat a Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében.

A rendezvényt – mint minden évben – a Nyír-Diák Egyesület szervezte, azzal a céllal, hogy tartalmasabb, hasznosabb időtöltésre ösztönözzék a nyíregyházi diákokat.

A Nyír-Diák Napokon a középiskolás tanulók különböző kulturális, művészeti és sport versenyeken mérhették össze tudásukat. Volt többek között várostörténeti vetélkedő, szólóének-, hangszeres zene-, vers és prózamondó, és íjászverseny is.

A rendezvény gálaműsorán a különböző kategóriákban helyezést elért tanulók léptek a színpadra majd kiosztották díjakat és a jutalmakat is.

Iskolánkat a szólóének kategória 3. helyezettje Ebergényi Vilmos is képviselte, aki a Lélekdonor című számot adta elő Nagy Géza Zoltán zongorakíséretével.

 

Íjászaink is sikeresen szerepeltek:

A Nyír-Diák egyesület által szervezett Íjász verseny alapvetően iskolák közötti verseny, amit eddig csak az iskolánk csapata nyert meg, ez idén is így történt.

Ebben az évben a győztes csapatot Kovács István 15.a, Békési Koppány 15.a és Ládi Viktor 13.b osztályos tanulók alkották.

A versenyen az egyéni legjobbakat is díjazták: Csontos Bence nyert, aki ugyan a Sipkay-ban tanul, de a Bánki kollégiumában lakik és itt fejleszti íjász tudását. Kovács István II.Békési Koppány III.Ládi Viktor pedig IV. lett a versenyen.

Felkészítő tanáruk Bakó András volt.

Gratulálunk diákjaink sikeres szerepléséhez!

 

A Gálával kapcsolatos képeket a Képgalériánkban tekintheti meg:

GALÉRIA->KÉPTÁR->ISKOLAI KÉPEK->2011/2012->NYÍR-DIÁK GÁLA

Copyright © iskola.bankidonat.hu. Minden jog fenntartva.